Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Fotowedstrijd - Groeten voor Turnhout 2019

Waar

Toerisme & UiT Turnhout
Grote Markt 44, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Je kent ze wel, de postkaartjes met de tekst ‘Groeten uit …’ om naar familie en vrienden te sturen van op vakantie. Door de sociale media worden die al een beetje nostalgie. We willen de traditie echter niet verloren laten gaan. Daarom is er ‘Groeten voor Turnhout’. Het idee erachter is simpel: je bezorgt ons een leuke vakantiefoto met een Turnhoutse touch waardoor thuisblijvers kunnen ...
Je kent ze wel, de postkaartjes met de tekst ‘Groeten uit …’ om naar familie en vrienden te sturen van op vakantie. Door de sociale media worden die al een beetje nostalgie. We willen de traditie echter niet verloren laten gaan.

Daarom is er ‘Groeten voor Turnhout’. Het idee erachter is simpel: je bezorgt ons een leuke vakantiefoto met een Turnhoutse touch waardoor thuisblijvers kunnen meegenieten. Met je inzending maak je kans op een leuke prijs.

De foto toont een of meerdere inwoners van Turnhout op hun vakantiebestemming. Er zijn ook speelkaarten zichtbaar. Hoe je dit in beeld brengt, maakt niet uit. Hoe creatiever, hoe liever!

Om inwoners en bezoekers te laten meegenieten, stuur je jouw foto('s) naar groetenvoorturnhout@turhout.be of
Toerisme & UiT, Grote Markt 44, 2300 Turnhout.

Je foto wordt dan opgehangen in de Groeten voor Turnhout-etalage ('t Steentje, Grote Markt 44) en geplaatst op de Facebookpagina van Toerisme & UiT. Vermeld zeker je naam, adres en de locatie van de foto bij je inzending.

Uit alle inzendingen worden een aantal winnaars gekozen. Ook de foto die op de Facebookpagina de meeste likes krijgt, wint een prijs.

Toerisme & UiT wenst je alvast een fotogenieke en prettige vakantie!

Meer informatie en spelregels: https://toerismeturnhout.turnhout.be/groeten

Bron: UiTinVlaanderen.be