Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Guy Swinnen & The Ladies

Thema

Pop en rock

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

vr 17 januari 2020 om 20:15

Prijs

€ 24.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.8

Basistarief: 24,00 €
De oerkracht van de rock, de diepgang van de soul en de rauwheid van de country hebben Swinnen gevormd tot de man die hij vandaag is. Wie ‘Hurt’ van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven. Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire ...
De oerkracht van de rock, de diepgang van de soul en de rauwheid van de country hebben Swinnen gevormd tot de man die hij vandaag is.

Wie ‘Hurt’ van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven.

Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Swinnen het podium met vier vrouwen die het beste bij hem naar boven halen.

Luister en weet weer waarom kippenvel ooit is uitgevonden.

Bezetting: Guy Swinnen, Naomi Sijmons: zang, gitaar / Annelies Brosens, Eline De Munck, Chantal Kashala: zang / Axl Peleman: bas / Bjorn Eriksson, Gianni Marzo: gitaar / Ron Reuman: drum

www.guyswinnen.com

In samenwerking met KVLV Zwaneven

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw