Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Wedstrijd

UiTPAS Kempen organiseert een wedstrijd "Heylen Vastgoed Heistse Pijl*".

UiTPAS Kempen geeft je de kans om als ‘VIP’ de start van de Heistse Pijl op zaterdag 2 juni 2018 mee te maken vanaf de eerste rij! Spaar voldoende punten en doe mee aan de  wedstrijd "Heylen Vastgoed Heistse Pijl". De winnaar ziet de voorstelling van de renners en de start van de wedstrijd vanaf het balkon van het Stadhuis op de Grote Markt en krijgt een brunch voor 2 personen in de Raadzaal van het Stadhuis aangeboden.  Voor 10 punten kan je deelnemen bij Toerisme & Uit of het online deelnameformulier dit zo dikwijls als je wilt en je puntensaldo het toelaat! Op 30 mei 2018 maken we de winnaar bekend.

Heb je nog geen UiTPAS?  Wanneer je er tussen 10 en 30 mei 2018 één koopt, krijg je er een deelname aan deze wedstrijd als welkomstvoordeel gratis en voor niks bij!  Maak dit welkomstvoordeel ten gelde bij Toerisme & UiT op de Grote Markt, of vul hiervoor ook het het online deelnameformulier in.

*Wedstrijdreglement

  • Je neemt zo vaak deel als je wilt, en zolang je UiTpuntensaldo het toelaat.
  • Nadat je op de knop "VERZENDEN" klikt, wordt jouw deelname doorgestuurd. Er wordt een bevestiging gestuurd naar het emailadres dat je opgegeven hebt.
  • Wij brengen jouw puntensaldo in mindering en registeren bij voldoende punten jouw deelname.  Indien je tussen 10 mei en 30 mei 2018 een UiTPAS gekocht hebt, brengen we geen punten in mindering, maar krijg je een deelname als welkomstcadeau. 
  • De winnaar wordt getrokken op 30 mei 2018.  De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.  Hij wordt ook via onze website bekend gemaakt.
  • Door meerdere keren deel te nemen, vergroot je jouw kans. Je kan echter,  wanneer er meerdere prijzen te winnen zijn, maar 1 keer winnen. Wordt jouw UiTPASnummer een tweede (3e, 4e, …) keer getrokken, dan wordt deze trekking nietig verklaard.
  • Winnaars die tijdens Heistse Pijl niet aanwezig zijn, kunnen nadien geen aanspraak meer maken op hun prijs.