Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Afgelast - De Rodeo's |Nigel Williams, Johnny Trash & Wouter Monden

Thema

Humor comedy

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €
Een Brit, een Belg en een Hollander komen een kroeg binnen... Het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan de toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo’s. Drie vrienden, drie comedy acts, ambiance verzekerd! Nigel Williams laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds ...
Een Brit, een Belg en een Hollander komen een kroeg binnen... Het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan de toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo’s.

Drie vrienden, drie comedy acts, ambiance verzekerd!

Nigel Williams laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds met een vette knipoog - meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.
www.nigelwilliams.be

Johnny Trash ontleedt met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch.
www.johnnytrash.be

Wouter Monden pakt door zijn energieke verschijning pakt elk publiek in. Zijn comedy is toegankelijk maar hij kan ook scherp uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt.
www.woutermonden.nl

café-opstelling

In samenwerking met Goezot! vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw