Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Artist Talk + tentoonstellingsbezoek Nel Aerts

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Op zondag 14 januari krijg je de kans om Nel Aerts aan het woord te horen over haar solotentoonstelling ‘Ontmaskerd Maske’. Zij wordt dan geïnterviewd door kunstcriticus Wim Van Mulders. Deelname is gratis, je betaalt enkel je inkomticket van de tentoonstelling. In de Warande toont Aerts een combinatie van werken uit verschillende periodes. Het oudste werk dateert van 2009. Het recentste is ...
Op zondag 14 januari krijg je de kans om Nel Aerts aan het woord te horen over haar solotentoonstelling ‘Ontmaskerd Maske’. Zij wordt dan geïnterviewd door kunstcriticus Wim Van Mulders. Deelname is gratis, je betaalt enkel je inkomticket van de tentoonstelling.

In de Warande toont Aerts een combinatie van werken uit verschillende periodes. Het oudste werk dateert van 2009. Het recentste is nog maar enkele weken oud. De titel van de tentoonstelling, ‘Ontmaskerd Maske’ is een woordspel. Maske verwijst naar haarzelf als meisje, maar het is ook het Duitse woord voor masker. Het ontmaskeren laat haar angst en onzekerheid zien. Haar innerlijk leven contrasteert met hoe ze van buitenaf wordt waargenomen. De kunstenaar laat de kijker echter vrij in de interpretatie van de titel.

Bron: UiTinVlaanderen.be