Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Barbara Dex - Dex in't groot

Thema

Pop en rock

Waar

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4, 2380 Ravels

Wanneer

vr 15 januari 2021 om 20:00

Prijs

€ 20.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.0

Basistarief: 20,00 €; abonnee/groepen: 18,00 €; student/-20: 10,00 €
De afgelopen vijfentwintig jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pas nog niet passeerden. Ook de voorbije seizoenen waren zeer divers. Na het eerbetoon aan haar vader in Dex tot de tweede macht was er In een notendop waarbij ze een bundeling presenteerde van al het moois uit haar carrière. Is de cirkel dan rond? Laat ons ...
De afgelopen vijfentwintig jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pas nog niet passeerden. Ook de voorbije seizoenen waren zeer divers. Na het eerbetoon aan haar vader in Dex tot de tweede macht was er In een notendop waarbij ze een bundeling presenteerde van al het moois uit haar carrière.

Is de cirkel dan rond? Laat ons zeggen dat vooral de goesting er nog is waardoor het ontbrekende puzzel-stuk snel op zijn plaats viel. Een nieuwe plaat staat namelijk te popelen om gelanceerd te worden. En niet zomaar één. Alle hens aan dek voor Dex in ’t groot, een album vol Nederlandstalige klassiekers.

Liedjes uit de oude doos komen ruimschoots aan bod (denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Mar-ke), maar ook de klassiekers van de latere generatie zoals Bart Van den Bossche worden met verve ge-bracht door Barbara Dex en het achtkoppige orkest met strijkers onder leiding van Jo Mahieu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

GC De Wouwer

Reservaties

www.dewouwer.be
Telefoon: 014 65 48 65