Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Begijn Le Bleu - Zeg dat nog een keer

Thema

Humor comedy

Waar

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4, 2380 Ravels

Wanneer

vr 30 april 2021 om 20:00

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €; Abonnee/groepen: 13,50 €; Student/-20: 7,50 €
Na het televisieprogramma ‘Foute Vrienden’ maakte Begijn drie comedyprogramma’s. Het werd een drieluik-je om van te snoepen, dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek. Dat ook jij hier waarschijnlijk van kan meespreken, blijkt uit de vele bezoekers bij de keren dat Begijn op ons podium stond. Al in 2012 was hij een eerste keer te gast met ‘Een beschaafde jongen’, daarna volgende ‘Met ...
Na het televisieprogramma ‘Foute Vrienden’ maakte Begijn drie comedyprogramma’s. Het werd een drieluik-je om van te snoepen, dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek.

Dat ook jij hier waarschijnlijk van kan meespreken, blijkt uit de vele bezoekers bij de keren dat Begijn op ons podium stond. Al in 2012 was hij een eerste keer te gast met ‘Een beschaafde jongen’, daarna volgende ‘Met mij gaat alles goed’ (2017) en ‘Toch bedankt’ (2019).

Als je de beste huis-tuin-en-keukenverhalen graag nog eens wilt horen of als je een gemiste lach wil opha-len: rep je dan naar het theater! Deze ‘Best Of’ belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. Met métier neemt Begijn je mee in zijn wereld die net zo goed de jouwe kon zijn. Welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

GC De Wouwer

Reservaties

www.dewouwer.be
Telefoon: 014 65 48 65