Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Best of the Worst of the Best

Thema

Humor comedy

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 20.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.0

Basistarief: 20,00 €
The Umbilical Brothers zijn voor het Warandepubliek geen vreemden meer. Met twee verschillende shows stonden ze voorheen in onze Schouwburg. En nu komen ze terug met een compilatie van hun beste materiaal en grootste hits!     The Umbilical Brothers is een internationaal comedyfenomeen met Australiërs David Collins en Shane Dundas. Ze brengen een unieke mix van theater, slapstick en standup ...
The Umbilical Brothers zijn voor het Warandepubliek geen vreemden meer. Met twee verschillende shows stonden ze voorheen in onze Schouwburg. En nu komen ze terug met een compilatie van hun beste materiaal en grootste hits!    

The Umbilical Brothers is een internationaal comedyfenomeen met Australiërs David Collins en Shane Dundas. Ze brengen een unieke mix van theater, slapstick en standup waarvoor ze hun stemmen en lichamen tot het uiterste dwingen. De comedy van deze heren vereist weinig woorden, hun geluidseffecten en gelaatsuitdrukkingen doen het meeste werk. Ze traden al in 37 landen op en wonnen verschillende prestigieuze awards.

 

Deze voorstelling is de ideale kennismaking met The Umbilical Brothers, maar ook voor de kenners biedt deze show heel wat nieuwe sketches.

 

Reservaties

Bestel tickets