Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Borduren op kleding – Workshop met Eva V.

Waar

Begijnhofmuseum
Begijnhof 56, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 60.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 12.0

Basistarief: 60,00 €
Borduren is weer helemaal in! We zien de mooiste borduurcreaties op Instagram of Pinterest. Borduurwerk geeft een prachtige, eigen touch aan een kledingstuk. Uniek dus! Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Merklappen’ komt Eva Verbruggen - freelance handwerkster met een passie voor textiel, papier en natuur – speciaal naar Turnhout om jou goesting te doen krijgen in het borduren! Breng een ...
18+
Borduren is weer helemaal in! We zien de mooiste borduurcreaties op Instagram of Pinterest. Borduurwerk geeft een prachtige, eigen touch aan een kledingstuk. Uniek dus!
Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Merklappen’ komt Eva Verbruggen - freelance handwerkster met een passie voor textiel, papier en natuur – speciaal naar Turnhout om jou goesting te doen krijgen in het borduren!

Breng een kledingstuk naar keuze mee, zolang het maar geen stretch bevat, bv. een licht jeansjasje, -hemd of -broek, of een jurk in geweven katoen of linnen. Ook een keukenhanddoek of een zakdoek werken prima.
Eva bekijkt samen met jou de haalbaarheid van je idee. Je krijgt een initiatie in een aantal basissteken en leert van haar hoe je te werk kunt gaan. Tijdens de workshop begeleidt ze je op jouw ritme.
Voordeze workshop heb je geen ervaring nodig. Op het einde heb je verschillende steken onder de knie en een afgewerkt ontwerp. Heb je een grote tekening gekozen? Dan kun je die thuis nog verder afwerken.

EVA wie?
Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze verkoopt eigen werk in haar webshop, maar ontwerpt ook voor creatieve bedrijven en magazines (Veritas, Libelle, Nest). In "Het Atelier van Eva V." geeft ze workshops in een gemoedelijke sfeer.

Bron: UiTinVlaanderen.be