Overslaan en naar de inhoud gaan
 

BRONKS & Ballet Dommage - TRIBUNAL

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 12.0 Basistarief: 12,00 €
Fysiek theater vol absurde humor over gehoorzamen, orde en wetten Neem plaats. Stem, zing, protesteer, roep of zwijg. Spreek met je tong achterstevoren. Bevries. Val vooral niet te hard op. Of net wel … Bizarre wetten en regels. Vreemde personages met een eigen taal en looppas. Formulieren, stempels en klassementen.   Welkom in ‘TRIBUNAL’; een vochtig ondergronds universum waar men orde en ...
6+
Fysiek theater vol absurde humor over gehoorzamen, orde en wetten

Neem plaats.
Stem, zing, protesteer, roep of zwijg.
Spreek met je tong achterstevoren.
Bevries.
Val vooral niet te hard op.
Of net wel …

Bizarre wetten en regels. Vreemde personages met een eigen taal en looppas. Formulieren, stempels en klassementen.

 

Welkom in ‘TRIBUNAL’; een vochtig ondergronds universum waar men orde en overzicht wil bewaren, hoe chaotisch dit ook verloopt.

 

Na de succesvoorstelling ‘Klutserkrakkekilililokatastrof’ (o.a. selectie Theaterfestival 2017) maakt Ballet Dommage opnieuw een visueel prikkelende, muzikale, fysieke voorstelling. Verwacht je aan een warme en tegelijk bevreemdende belevenis in een speciale omgeving.

 

De pers over ‘Klutserkrakkekilililokatastrof’: "Wat een belevenis! Storms en Valckenaers hebben het (…): de verbeelding, de timing, het spelplezier, de vrijgevigheid om hele families voor het leven te winnen voor theater. Een wervelende opkikker." (****De Standaard)

 

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets
www.warande.be/programma/3917/BRONKS_...
Telefoon: 014 41 69 91