Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bubbel-Sessie | Guy Verlinde Duo

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

vr 18 september 2020 om 20:15

Prijs

€ 12.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 2.4

Basistarief: 12,00 €
Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues scene en toerde met zijn band The Mighty Gators non-stop door Europa. Hij nam in 11 jaar 12 albums en speelde op talloze festivals en betrad verschillende keren het podium van o.a. Blues Peer, de Ancienne Belgique, De Roma, Cognac Blues Passions, Moulin Blues Ospel, … Tijdens dit concert laat Guy zich bijstaan door veelzijdig ...
Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues scene en toerde met zijn band The Mighty Gators non-stop door Europa. Hij nam in 11 jaar 12 albums en speelde op talloze festivals en betrad verschillende keren het podium van o.a. Blues Peer, de Ancienne Belgique, De Roma, Cognac Blues Passions, Moulin Blues Ospel, …

Tijdens dit concert laat Guy zich bijstaan door veelzijdig harmonicaspeler Oliver Vander Bauwede. Hij is één van de nieuwe lichting Gentse blues muzikanten. Beïnvloed door zijn leermeester Steven De bruyn (El Fish, The Rhythm Junks) verkent hij met zijn mondharmonica de meest verscheidene muziekstijlen.

De focus tijdens dit optreden zal liggen op de (f)luisterliedjes die Verlinde schreef voor dit album. Guy Verlinde kennen we als de energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intimistische kant zien. Het is een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, vergeving … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slide gitaar, een harmonica en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Met deze zeer persoonlijke intimistische plaat overstijgt hij de blues en toont dat hij ook thuis is in de Americana muziek & het singer-songwriter genre.

www.guyverlinde.com

Een Bubbel-Sessie is een corona bestendige voorstelling in een gezellige setting en voor een beperkt publiek (max. 80 personen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be