Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bubbel-Sessie | Jasper Posson & Vincent Voeten

Thema

Humor comedy

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

vr 09 oktober 2020 om 20:15

Prijs

€ 12.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 2.4

Basistarief: 12,00 €
Jasper Posson was jarenlang vastbenoemd ambtenaar - maar geen zorgen - zijn grappen werken wel. Hij won de Lunatic Comedy award en was finalist Humo’s Comedy Cup 2018, door Philippe Geubels werd hij opgepikt om mee in redacties te zitten van die zijn tv programma’s in België en Nederland. Jasper speelde eveneens het vaste voorprogramma van Alex Agnew, Michael Van Peel en Bas Birker. In januari ...
Jasper Posson was jarenlang vastbenoemd ambtenaar - maar geen zorgen - zijn grappen werken wel. Hij won de Lunatic Comedy award en was finalist Humo’s Comedy Cup 2018, door Philippe Geubels werd hij opgepikt om mee in redacties te zitten van die zijn tv programma’s in België en Nederland. Jasper speelde eveneens het vaste voorprogramma van Alex Agnew, Michael Van Peel en Bas Birker. In januari 2021 gaat zijn eerste avondvullende comedyshow ‘Vastbenoemd’ in première, maar nu dus al een voorsmaakje in Oud-Turnhout.

Vincent Voeten is opgegroeid in Gierle en is in het dagelijks leven een politie inspecteur. Hij won de Comedy talent Award, de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij ontwikkelde een eigen stijl die getypeerd wordt door zwartgallige humor, absurde oneliners en een gortdroge stijl!

www.jasperposson.be
www.vincentvoeten.be

Een Bubbel-Sessie is een corona bestendige voorstelling in een gezellige setting en voor een beperkt publiek (max. 80 personen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be