Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bubbel-Sessie | Nele Goossens

Thema

Humor comedy

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

vr 16 oktober 2020 om 20:15

Prijs

€ 12.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 2.4

Basistarief: 12,00 €
Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf. Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat, beste mensen, als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt … En nu? Nele Goossens’ vorige, alom geprezen cabaretvoorstelling greep plaats te midden van het puin van bouwwerken, met in één hand een boormachine ...
Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf. Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat, beste mensen, als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt … En nu?

Nele Goossens’ vorige, alom geprezen cabaretvoorstelling greep plaats te midden van het puin van bouwwerken, met in één hand een boormachine en in de andere een kind in een geel hesje.

Die hectische verbouwingen zijn nu achter de rug. Het leven van de cabaretière valt terug in zijn plooi, maar - zoals gevreesd - komen nu de grotere vragen. Een fles wijn gaat hier niet tegen helpen. Telefoneren met vriendinnen evenmin. Af en toe een lied zingen, dàt misschien wel een béétje.

Nele Goossens is gekend van Chris & Co, Het Toneelhuis, Het Witte Paard, De Vaginamonologen en talloze andere glorieuze producties. En nu? haar vierde onewomanshow, is Nele Goossens in de overtreffende trap. Met de haar eigen, tomeloze energie smijt de vedette zich met ongemene virtuositeit in herkenbare bekentenissen, diepmenselijke bespiegelingen, genadeloze fileringen en grollige observaties - nooit zonder een kwinkslag, van de onomwonden schaterlach tot de stillere, sympathiekere glimlach. En prachtige muziek tussendoor.

www.nelegoossens.be

Spel: Nele Goossens
Coaching: Colette Notenboom

Een Bubbel-Sessie is een corona bestendige voorstelling in een gezellige setting en voor een beperkt publiek (max. 80 personen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be