Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bubbel-Sessie | Tania Poppe

Thema

Humor comedy

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

do 22 oktober 2020 om 20:15

Prijs

€ 12.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 2.4

Basistarief: 12,00 €
Tania Poppe (gekend van o.a. Ad Fundum, Ons Geluk en Congo) belicht vanuit alle mogelijke hoeken hoe we onszelf tot in het absurde toe wringen in een leven ‘Onder Druk’. Ze legt met een vette knipoog een vicieuze cirkel bloot. Grappig en pijnlijk herkenbaar. Want geef toe, iedereen voelt de druk. Niet alleen de mildlifers, ook jongeren, pubers en zelfs kinderen voelen het. Maar vooral de ...
Tania Poppe (gekend van o.a. Ad Fundum, Ons Geluk en Congo) belicht vanuit alle mogelijke hoeken hoe we onszelf tot in het absurde toe wringen in een leven ‘Onder Druk’. Ze legt met een vette knipoog een vicieuze cirkel bloot.

Grappig en pijnlijk herkenbaar. Want geef toe, iedereen voelt de druk. Niet alleen de mildlifers, ook jongeren, pubers en zelfs kinderen voelen het. Maar vooral de gepensioneerden. Druk dat die het hebben!

We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen, loert ‘de druk’ om de hoek.

Velen dromen ervan van om eruit te stappen. Sommige doen het ook echt.. een bed & breakfast in la douce France, leven als God in Frankrijk... tot blijkt dat je ook daar constant de slaaf bent...

www.taniapoppe.be

Tekst & Spel: Tania Poppe
Coach: Ann Ceurvels
Productie: PoPPoP Producties

Een Bubbel-Sessie is een corona bestendige voorstelling in een gezellige setting en voor een beperkt publiek (max. 80 personen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be