Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bubbel-Sessie | Tiny Legs Tim & Steven Trock

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

do 26 november 2020 om 20:15

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €
Fijnbesnaarde akoestische blues Tiny Legs Tim legde de voorbij 10 jaar een indrukwekkend parcours af en groeide uit van een One Man Blues Band op zijn debuutplaat uit 2011 tot een 9 koppig orkest op zijn vorig jaar verschenen 5de album ‘Elsewhere Bound’. Deze zomer keert Tim graag terug naar de eenvoud van het akoestisch duo met mondharmonica virtuoos Steven Troch. Samen spelen ze uitgeklede ...
Fijnbesnaarde akoestische blues Tiny Legs Tim legde de voorbij 10 jaar een indrukwekkend parcours af en groeide uit van een One Man Blues Band op zijn debuutplaat uit 2011 tot een 9 koppig orkest op zijn vorig jaar verschenen 5de album ‘Elsewhere Bound’. Deze zomer keert Tim graag terug naar de eenvoud van het akoestisch duo met mondharmonica virtuoos Steven Troch.

Samen spelen ze uitgeklede versies van eigen nummers en enkele goed gekozen covers van oude meesters. Een intieme setting waarbij de aandacht van de luisteraar volledig geconcentreerd wordt op de akoestische klanken, het verfijnde gitaarwerk, de zang en de inhoud van de songs.

www.tinylegstim.com

Een Bubbel-Sessie is een corona bestendige voorstelling in een gezellige setting en voor een beperkt publiek (max. 80 personen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be