Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Dana Winner – Uit bewondering

Thema

Pop en rock

Waar

GC 't Heilaar
Heilaarstraat 35, 2340 Beerse

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 23.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.6

60+: 21 euro, -26: 19 euro, kansentarief UiTPAS: 5 euro
Vlaanderen herontdekte Dana Winner via het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’. Maar eigenlijk had Dana dit niet nodig. Iedereen wist al dat zij één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied bezit. Ze verkocht miljoenen CD's en scoorde enorme hits met 'Woordenloos', 'De oude man en de Zee', 'Westenwind', 'Wervelwind',... De theatervoorstelling 'Uit bewondering' is een ode aan de mooiste mensen en momenten uit Dana’s leven.

2016 ging hard voor Dana Winner: ze schitterde in het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’, haar nieuwe album PUUR was meteen goed voor een gouden plaat en kwam uit het niets binnen op de eerste plaats in de album-top 200. Als kers op de taart werd ze deze zomer uitgeroepen tot beste zangeres op de Zomerhit van Radio 2!

Dana Winner is niet alleen in het bezit van één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied, de Vlaamse zangeres is ook een ontwapenende theatervrouw. Met de teller die intussen op meer dan 2 miljoen verkochte CD’s in binnen- en buitenland staat, is ze één van de populairste zangeressen die Vlaanderen ooit gekend heeft. Ze scoorde enorme hits met Woordenloos, De oude man en de Zee, Westenwind, Wervelwind, Een zee vol dromen, Weer verder gaan.

De nieuwe theatervoorstelling UIT BEWONDERING is een ode aan de bewonderenswaardige mensen en momenten uit Dana’s leven.  Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. De voorstelling is een perfecte mix van trage songs en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Met natuurlijk ook liedjes uit “Liefde Voor Muziek” en haar laatste album “PUUR”.

KNACK “Dana Winner bezorgt iedereen kippenvel met haar "Zee Vol Dromen". Een prachtige, emotionele vertaling van "No Conspiracy At All" van Sioen. Dana geeft zich volledig en slaat iedereen met verstomming!”

DE MORGEN “Toegegeven, ook wij zaten met een krop in de keel na het kijken van deze emotionele versie van 'Sobrevivire'. Dana Winner heeft een prachtige Nederlandstalige ballad van het nummer gemaakt.”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

GC 't Heilaar

Reservaties

Telefoon: 014600770