Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Els de Schepper | Ziet ze vliegen

Thema

Humor comedy

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

do 04 maart 2021 om 20:15

Prijs

€ 24.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.8

Basistarief: 24,00 €
EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en het plezier gebleven? Neem zeker een geldig ID-bewijs en uw toegangsticket mee, zet je gsm in ...
EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit.

Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en het plezier gebleven?

Neem zeker een geldig ID-bewijs en uw toegangsticket mee, zet je gsm in vliegtuigstand en hou je vast voor een dolle rit vol gein en ongein.

Om lange wachtrijen te voorkomen, kan u alvast online inchecken via elsdeschepper.eu/checkin om zo het boarden vlotter te laten verlopen. En misschien wacht je dan wel een verrassing aan de inkomhal...

Els de Schepper ziet ze vliegen is ondertussen de 15e show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een indrukwekkende tournee door Vlaan - deren, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.

www. elsdeschepper.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be