Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Enge Buren | Best of Enge Buren

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €; abonnement: 13,00 €; jongeren: 10,00 €
Zet drie mannen op een podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Muzikaal cabaret van de bovenste plank! In een mum van tijd ontpoppen de drie zich tot virtuoze alleskunners die het publiek om hun vinger winden! Met speels gemak flitsen ze van de ene naar de andere muziekstijl. Absurde muzikale creaties, ritmische hoogstandjes en prachtige ...
Zet drie mannen op een podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Muzikaal cabaret van de bovenste plank!
In een mum van tijd ontpoppen de drie zich tot virtuoze alleskunners die het publiek om hun vinger winden! Met speels gemak flitsen ze van de ene naar de andere muziekstijl. Absurde muzikale creaties, ritmische hoogstandjes en prachtige meerstemmigheid. Het publiek wordt voortdurend op het verkeerde been gezet.
Nog niet bekomen van de ‘slappe lach’ zit je al weer met een brok in je keel. Dit gaat zo snel dat je nauwelijks in staat bent te bedenken welke muzikale klanken er zojuist voorbij kwamen. Enge Buren laat een onvergetelijke indruk achter!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be