Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Famille Choisie (8+)

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen
Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.   Familie kies je normaal niet zelf, maar de vier artiesten van Carré Curieux kozen wel hun familie. Ze zijn broers voor elkaar en zijn zo familie geworden. ‘Famille Choisie’ gaat over vier circusartiesten die dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige kijk geven op een bijzondere circusgemeensch... De Warande ...
Let op: deze voorstelling speelt niet in de Warande.   Familie kies je normaal niet zelf, maar de vier artiesten van Carré Curieux kozen wel hun familie. Ze zijn broers voor elkaar en zijn zo familie geworden. ‘Famille Choisie’ gaat over vier circusartiesten die dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige kijk geven op een bijzondere circusgemeensch...

De Warande presenteerde eerder al ‘Orgue en Suspension’ van Carré Curieux. Daarin combineerde het Brusselse gezelschap op schitterende wijze live-orgelmuziek met circus in een kerk.
 

Elk van de vier artiesten is gespecialiseerd in een discipline: doek, Chinese mast, jongleren met vliegers en ballen, touw, éénwieler, zeepbellen, diabolo en luchtacrobatie. Met ‘Famillie Choisie’ slaan ze opnieuw de handen in elkaar voor een ambitieuze circusvoorstelling in een tent. Ze nodigen je uit om binnen te kijken, bij deze vreemde familie in hun vreemd huis.

 

"Famille Choisie is herkenbaar en compleet geflipt tegelijkertijd en deed ons niet zelden herinneren aan wat voor kuren wij als kind zelf jaren geleden ook uithaalden. De unaniem laaiend enthousiaste reacties achteraf liegen er niet om. Dit is een sublieme voorstelling." (Concertnews ****)

 

recensie Concertnews

 

praktisch

locatie

  • circustent op plein aan Sportcomplex Meulenberg in Lichtaart
    (achter voetbalpleinen Molenkring)

 

 

bereikbaarheid

adres parking: Molenstraat 54, 2460 Lichtaart

  • auto: er is een gratis parking. Deze kan je bereiken via de Molenstraat. Volg de signalisatie.
  • fiets: Er is een fietsenstalling aan de voetbalkantine van VV Molenkring.

 

 

praktische info

  • onthaal: vanaf 1 uur voor aanvang aan de voetbalkantine van VV Molenkring (let op: de bar is niet geopend voor de voorstelling)
  • bar: na de voorstelling aan de circustent
  • ticketbalie + toiletten: vanaf 1 uur voor aanvang aan de voetbalkantine van VV Molenkring
  • Er is geen vestiaire aanwezig.

 

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets