Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Festival van de goede smaak | Jazzkitchen in de tuin van het Hofke

Waar

Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine
Kerkstraat 46, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

zo 16 augustus 2020 om 11:00

Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Op zondag 16 augustus organiseert JazzKitchen al voor de achtste keer dit gratis familiefestival in de prachtige tuin van het Hofke van Chantraine. Je kan er proeven van verschillende soorten jazz: jong talent versus ervaren muzikanten, standards en eigen composities, swing, latin, gipsy en funky-vibes. Een gezellige cavabar, lekkere hapjes, en streekbiertjes zorgen ervoor dat je smaakpapillen ...
Op zondag 16 augustus organiseert JazzKitchen al voor de achtste keer dit gratis familiefestival in de prachtige tuin van het Hofke van Chantraine. Je kan er proeven van verschillende soorten jazz: jong talent versus ervaren muzikanten, standards en eigen composities, swing, latin, gipsy en funky-vibes.

Een gezellige cavabar, lekkere hapjes, en streekbiertjes zorgen ervoor dat je smaakpapillen worden verwend. Je kan ook vooraf inschrijven voor een heerlijk menu.

Met nog heel wat aangepaste kinderanimatie zijn alle ingrediënten voor een heerlijke zondag aanwezig (vanaf 14 uur animatie voor jong ene oud).

Met onder andere de funky grooves van het Gentse kwartet Big Whoop en de gracieuze jazzklanken van Jazz Anchor.

Het volledige programma vind je op www.jazzkitchen.be en Facebook.

Bron: UiTinVlaanderen.be