Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Fred Delfgaauw

Thema

Humor comedy

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €
Je kent ze wel. Ze zijn bijzonder, volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En hebben ze misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek? In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het ...
Je kent ze wel. Ze zijn bijzonder, volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En hebben ze misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek?

In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden.

De paradijsvogels uit zijn verleden én geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.

Humor en ontroering liggen zó dicht bij elkaar dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

www.delfgaauw.nl

In samenwerking met PVT De Liereman

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw