Overslaan en naar de inhoud gaan
 

GEANNULEERD | Geleide stadswandeling: Turnhout op een kunstzinnige wijze

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 2.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 0.4

Basistarief: 2,00 €; < 18 jaar: 0,00 €
Vertrek: centrale inkomhal de Warande, Warandestraat 42 Als we in Turnhout rondlopen, komen we heel wat kunstwerken tegen die tijdens de klassieke wandelingen wel kort besproken worden, maar meestal blijft er te weinig tijd over om eens dieper kennis te maken met de betreffende kunstenaar en/of zijn andere werk(en). Ook heeft Turnhout heel wat inwoners die een zekere status hebben verworven in ...
Vertrek: centrale inkomhal de Warande, Warandestraat 42

Als we in Turnhout rondlopen, komen we heel wat kunstwerken tegen die tijdens de klassieke wandelingen wel kort besproken worden, maar meestal blijft er te weinig tijd over om eens dieper kennis te maken met de betreffende kunstenaar en/of zijn andere werk(en).
Ook heeft Turnhout heel wat inwoners die een zekere status hebben verworven in hun kunst- discipline en die zeker eens vernoemd mogen worden tijdens een rondleiding.
NajadaMet “Turnhout op kunstzinnige wijze” willen we daar wat aan doen. We geven onze volle aandacht aan de hedendaagse kunstenaar die onze stad siert of wiens wortels - en misschien ook wel zijn hart - hier in Turnhout liggen.

Bron: UiTinVlaanderen.be