Overslaan en naar de inhoud gaan
 

GEANNULEERD | STORMOPKOMST | Festivaldag

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen
Zie je ze al komen, de STORMOPKOMSTkaravaan? STORMOPKOMST wordt nomadisch. Na doorkomsten in Dilbeek op 26 januari en Genk op 1 maart keert het festival op 29 maart weer naar huis, naar de Warande.   Het wordt een extra feestelijke dag voor jong en oud. De Warande verandert in een wonderlijke wereld waar alles (of toch heel veel) kan. Verrassende voorstellingen, wonderlijke workshops, ...
Zie je ze al komen, de STORMOPKOMSTkaravaan?

STORMOPKOMST wordt nomadisch. Na doorkomsten in Dilbeek op 26 januari en Genk op 1 maart keert het festival op 29 maart weer naar huis, naar de Warande.

 

Het wordt een extra feestelijke dag voor jong en oud. De Warande verandert in een wonderlijke wereld waar alles (of toch heel veel) kan. Verrassende voorstellingen, wonderlijke workshops, inventieve installaties en vooral: gegarandeerd speelplezier!

 

Klaar om omver geblazen te worden? Kom kijken, luisteren, denken, spelen en maken. STORMOPKOMST, ahoi!

 

Reserveer zondag 29 maart nù al in je agenda! Vanaf januari wordt het programma bekendgemaakt en kan je tickets kopen. Hou de websites van de Warande en STORMOPKOMST in het oog om als eerste je plekje te reserveren.

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets