Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Gwen Cresens - Eclectica - GEANNULEERD

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

do 02 april 2020 om 20:15

Prijs

€ 16.0 Basistarief: 16,00 €; - 26 jaar: 12,00 €
Accordeonist Gwen Cresens toont zich van zijn meest eclectische kant. Musici als Bach, Mozart en Beethoven waren meesterlijke improvisators. De partituur was het vertrekpunt, de muziek ontstond daarna vaak vanuit vrijheid en talent.   Cresens sluit voor ‘Eclectica’ met zijn nieuw kwartet aan bij deze traditie door in dialoog te gaan met drie top jazz-musici: pianist Bart Van Caenegem (Brussels ...
16+
Accordeonist Gwen Cresens toont zich van zijn meest eclectische kant.

Musici als Bach, Mozart en Beethoven waren meesterlijke improvisators. De partituur was het vertrekpunt, de muziek ontstond daarna vaak vanuit vrijheid en talent.

 

Cresens sluit voor ‘Eclectica’ met zijn nieuw kwartet aan bij deze traditie door in dialoog te gaan met drie top jazz-musici: pianist Bart Van Caenegem (Brussels Jazz Orchestra), contrabassist Janos Bruneel en drummer Matthias Dewaele. Samen brengen ze Cresens’ composities en opwindende interpretaties van Bach en Grieg, filmmuziek van Laurel & Hardy, tango, musette en spannende versies van popsongs.

 

Accordeon-ambassadeur Gwen Cresens voelt zich thuis op de meest diverse podia. Hij stond aan de zijde van Arno, Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Les Ballets C de la B en het Brussels Jazz Orchestra.

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets
www.warande.be/programma/3959/Gwen_Cr...
Telefoon: 014 41 69 91