Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Infosessie 'De elektronische sigaret'

Waar

Well2DAY-centrum Turnhout
De Merodelei 19, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Hoe zit het nu met de feiten en fabels over de elektronische sigaret en andere rookstopmiddelen? Iedereen is ervan overtuigd dat roken een schadelijke invloed heeft op de gezondheid, ook de rokers. Stoppen met roken is meer dan een lichamelijke verslaving overwinnen, het is ook een drastische gedragsverandering. Je sigaretten vaarwel zeggen is ook afscheid nemen van vaste gewoontes en van een ...
Hoe zit het nu met de feiten en fabels over de elektronische sigaret en andere rookstopmiddelen?

Iedereen is ervan overtuigd dat roken een schadelijke invloed heeft op de gezondheid, ook de rokers. Stoppen met roken is meer dan een lichamelijke verslaving overwinnen, het is ook een drastische gedragsverandering. Je sigaretten vaarwel zeggen is ook afscheid nemen van vaste gewoontes en van een levensstijl die vaak al jarenlang bij je hoort.

Maar hoe pak je nu een rookstop aan zodat de slaagkans het grootst is? En wat zijn de fabels en feiten over de elektronische sigaret? In deze infosessie worden je handvaten aangeboden om mee aan de slag te gaan. Een hulpmiddel gebruiken dat bij je past vergroot je zelfvertrouwen en je slaagkans.

De verschillende hulpmiddelen en begeleidingsmogelijkheden worden toegelicht door een tabakoloog.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Reservaties

Well2DAY@devoorzorg.be
www.Well2DAY.be
Telefoon: 032854353