Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra (VK) - GEANNULEERD

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 34.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 6.8

Basistarief: 34,00 €; - 26 jaar: 20,00 €
Julian Miles "Jools" Holland is een Engels pianist, zanger, televisiepresentator en bandleider van zijn orkest Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra. Hij is onder andere bekend als presentator van het BBC-programma ‘Later with Jools Holland’, mogelijk één van de invloedrijkste muziekprogramma's ter wereld. Maar Jools is op de eerste plaats een fantastische boogie-woogie-, R&B- en ...
14+
Julian Miles "Jools" Holland is een Engels pianist, zanger, televisiepresentator en bandleider van zijn orkest Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra. Hij is onder andere bekend als presentator van het BBC-programma ‘Later with Jools Holland’, mogelijk één van de invloedrijkste muziekprogramma's ter wereld.

Maar Jools is op de eerste plaats een fantastische boogie-woogie-, R&B- en jazzpianist. Op zijn vijftiende speelde hij al bij de new-wavepopgroep ‘Squeeze’. Een aantal jaren later richtte hij samen met drummer Gilson Lavis The Jools Holland Big Band op in 1987. Deze band groeide doorheen de jaren uit tot het negentienkoppige Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra met een pianist, organist, drummer, gitaren, zangeressen, trompetten, trombones en een hele batterij saxofoons. Laat jezelf meeslepen door deze spectaculaire, virtuoze big band!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Reservaties

www.warande.be/programma/3529/Jools_H...
Telefoon: 014 41 69 91