Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kamal Kharmach - Mag ik even?

Thema

Humor comedy

Waar

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4, 2380 Ravels

Wanneer

za 28 november 2020 om 20:00

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €; abonnee/groepen: 13,00 €; student/-20: 7,50 €
Eerder dit jaar was Kamal Kharmach bij ons te gast met zijn allereerste oudejaarsconference. We waren zo onder de indruk van zijn show dat we hem prompt opnieuw vastlegden. Voor de tweede editie, geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik. Als ...
Eerder dit jaar was Kamal Kharmach bij ons te gast met zijn allereerste oudejaarsconference. We waren zo onder de indruk van zijn show dat we hem prompt opnieuw vastlegden. Voor de tweede editie, geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te toeren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft. Die lijn zet hij overtuigend verder met een schitterende eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

GC De Wouwer

Reservaties

www.dewouwer.be
Telefoon: 014 65 48 65