Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kerkconcert | Herentals Symfonisch orkest

Waar

Onbevlekt Hart van Mariakerk Zwaneven
Steenweg op Mol 159, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

za 16 januari 2021 om 20:15

Prijs

€ 20.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.0

Basistarief: 20,00 €
Het Herentals Symfonisch Orkest mag zich terecht een semiprofessioneel orkest noemen. Het is samengesteld uit zowel getalenteerde amateurmuzikanten als ervaren beroepsmuzikanten. De artistieke leiding is in handen van de heer Carl Vervoort, die reeds meerdere orkesten heeft gedirigeerd. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloot hij samen met een enthousiaste groep vrienden om begin 2017 een ...
Het Herentals Symfonisch Orkest mag zich terecht een semiprofessioneel orkest noemen. Het is samengesteld uit zowel getalenteerde amateurmuzikanten als ervaren beroepsmuzikanten. De artistieke leiding is in handen van de heer Carl Vervoort, die reeds meerdere orkesten heeft gedirigeerd. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloot hij samen met een enthousiaste groep vrienden om begin 2017 een nieuw orkest op te richten in Herentals. Enthousiasme werkt aanstekelijk, want al snel vormde zich een volwaardig symfonisch orkest. Het H.S.O. streeft ernaar om kwaliteitsvolle concerten te geven zonder het plezier om samen te musiceren uit het oog te verliezen. Op het repertoire staan klassieke werken, opera en operette, musical en filmmuziek.

Sopraan Nathalie Denyft is als soliste in verschillende disciplines actief. Na succesvolle vertolkingen in producties tijdens haar opleiding, werd zij een veelgevraagde zangeres in opera en operette. Ze is regelmatig te gast in Nederland en Duitsland, in opera’s en liedrecitals en nu dus te gast in Oud-Turnhout.

Dirigent: Carl Vervoort
Concertmeester: Niels Grosemans
Sopraan: Nathalie Denyft

Op locatie: Onbevlekt Hart van Mariakerk Zwaneven, Steenweg op Mol 159, 2360 Oud-Turnhout

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be