Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Laïs

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

do 21 november 2019 om 20:15

Prijs

€ 24.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 4.8

Basistarief: 24,00 €
Het is al meer dan twintig jaar geleden is dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparades bestormde met ’t Smidje aan hun zijde. De laatste jaren waren de dames voornamelijk in de kerk te vinden. Niet zozeer vanwege een late roeping, meer vanwege een zeer succesvolle tournee die zich in deze sacrale omgeving het best thuis voelde. Daarna vulden ze theaterzalen met hun ...
Het is al meer dan twintig jaar geleden is dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparades bestormde met ’t Smidje aan hun zijde.

De laatste jaren waren de dames voornamelijk in de kerk te vinden. Niet zozeer vanwege een late roeping, meer vanwege een zeer succesvolle tournee die zich in deze sacrale omgeving het best thuis voelde. Daarna vulden ze theaterzalen met hun eigenzinnig programma rond kleinkunst.

Nu zijn ze klaar voor een bloemlezing uit hun eigen repertoire. Een genereuze greep uit vijfentwintig jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes, een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt.

Bezetting: Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts: zang / Bjorn Eriksson: gitaar / Tomas De Smet: bas / Seraphine Stragier: cello, viool, harp / Hans Quaghebeur: draailier, accordeon,... / Roel Poriau: drum

www.lais.be

In samenwerking met Femma Centrum

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw