Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Mevrouw de Poes

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

zo 26 april 2020 om 20:15

Prijs

€ 10.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 2.0

Basistarief: 10,00 €
Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en muziekmatrozen Ivanov en Petrolium de allerkleinsten mee naar zee. Al zingend stellen ze daar hun dierenvriendjes voor: de romantische walvis, de schitterende zeester, de verliefde octopus, de glibberige kwal, de kruipende krab… en tal van andere kleurrijke zeedieren. Spits de oren, wrijf je oogjes uit en ...
Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en muziekmatrozen Ivanov en Petrolium de allerkleinsten mee naar zee.

Al zingend stellen ze daar hun dierenvriendjes voor: de romantische walvis, de schitterende zeester, de verliefde octopus, de glibberige kwal, de kruipende krab… en tal van andere kleurrijke zeedieren.

Spits de oren, wrijf je oogjes uit en beleef dit pareltje aan muziek en verhaal samen met Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen!

Bezetting: Marie-Anne Coppens: Mevrouw de Poes / Ivan Smeulders: Muziekmatroos Ivanov / Peter Pask: Muziekmatroos Petrolium / Walter Janssens: Regie

www.kapiteinwinokio.be
www.winokio.tv

In samenwerking met Monitoren Jong 2360

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw