Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nocturne: borstkanker - van diagnose tot behandeling

Waar

AZ Turnhout, campus Sint-Jozef
Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Op deze avond vertellen artsen en medewerkers van onze borstkliniek over het pad dat je als borstkankerpatiënt bewandelt. U hoeft geen patiënt te zijn om aan deze avond bij te wonen. U bent welkom vanaf 19u. De toelichting start om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. Nadien kan u tot 21.30u napraten met een drankje. Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving ...
Op deze avond vertellen artsen en medewerkers van onze borstkliniek over het pad dat je als borstkankerpatiënt bewandelt. U hoeft geen patiënt te zijn om aan deze avond bij te wonen.

U bent welkom vanaf 19u. De toelichting start om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. Nadien kan u tot 21.30u napraten met een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk:
- aan welke nocturne u deel wil nemen
- met hoeveel personen u wenst te komen
- uw telefoonnummer (zodat we u via die weg kunnen contacteren mocht dat nodig zijn in verband met uw inschrijving)

Deze activiteit organiseren we in het kader van 10 jaar AZ Turnhout. Elke maand zijn patiënten en andere geïnteresseerden welkom op een nocturne op campus Sint-Jozef. Tijdens deze avonden gaan artsen en andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema. Ontdek onze andere nocturnes op www.azturnhout.be/10jaarAZT.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

AZ Turnhout