Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Opening overzet De Liereman - Ravelse Bossen

Waar

Veerpont Liereman - De Ravelse Bossen
Laks 8, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Vanaf zondag 5 mei kan je als fietser of wandelaar het kanaal weer oversteken met de charmante overzet. Naar aanleiding van de heropening en de start van het nieuwe overzet-seizoen, valt er één en ander te beleven die dag. Wat dacht u van een deathride aan het kanaal voor de (jonge) durvers, kinderanimatie met grime voor de allerkleinsten, een toeristische markt met proevertjes voor de ...
Vanaf zondag 5 mei kan je als fietser of wandelaar het kanaal weer oversteken met de charmante overzet. Naar aanleiding van de heropening en de start van het nieuwe overzet-seizoen, valt er één en ander te beleven die dag.
Wat dacht u van een deathride aan het kanaal voor de (jonge) durvers, kinderanimatie met grime voor de allerkleinsten, een toeristische markt met proevertjes voor de bourgondiërs, begeleide wandelingen met gidsen van het Boshuis, een stiltewandeling, ...
De koninklijke Harmonie Sint-Antonius brengt extra leven in de brouwerij en ook Peter van Asbroeck (acteur, tv-kok, manusje-van-alles) zal u er tegen het lijf lopen. Of beter gezegd, hij zal ú tegen het lijf lopen?!

Het programma is nog in volle opbouw. Maar zelfs met deze voorlopige affiche durven we u al met volle overtuiging uit te nodigen!

Iedereen welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be