Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Overlezen met Dimitri Verhulst & Guido Belcanto

Thema

Literatuur

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 7.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 1.4

Basistarief: 7,00 €
Overlezen gaat over boeken … en andere gewone dingen in het leven,” zo vatte panellid Jos Geysels dit programma ooit goed samen. Samen met journalist Karl van den Broeck overlaadt de Minister van Staat je in deze sprankelende praatshow elke maand met grappige, spannende of ontroerende leestips. Dat gebeurt telkens in het gezelschap van een Vlaamse of Nederlandse auteur, die nieuw werk ...
Overlezen gaat over boeken … en andere gewone dingen in het leven,” zo vatte panellid Jos Geysels dit programma ooit goed samen. Samen met journalist Karl van den Broeck overlaadt de Minister van Staat je in deze sprankelende praatshow elke maand met grappige, spannende of ontroerende leestips.

Dat gebeurt telkens in het gezelschap van een Vlaamse of Nederlandse auteur, die nieuw werk meebrengt en er ook uit voorleest. Een bekende landgenoot schuift aan om het favoriete boek uit zijn of haar privébibliotheek aan te prijzen. Er is livemuziek én … er valt ook wat te winnen: gratis literatuur in de boekentombola!

Bron: UiTinVlaanderen.be