Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Relaxatie via klank en stem

Waar

ToBe Kempen
Hendrik Consciencestraat 20, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 12.0 Basistarief: 12,00 €; Combi met zingen: 15,00 €
Een moment voor jezelf, even uit de stroom van de dag, … stilstaan en voelen wat er is in het hier en nu, ontspannen via adem, stem en klank. We starten telkens met een oefening om rustig bij jezelf te komen: eenvoudige ademhalings- en lichaamsoefeningen, imaginatie, … om een eerste stap naar ontspanning te zetten. Hierbij krijg je ook tips om deze in te passen in je dagelijkse leven. Daarna ...
Een moment voor jezelf, even uit de stroom van de dag, … stilstaan en voelen wat er is in het hier en nu, ontspannen via adem, stem en klank.

We starten telkens met een oefening om rustig bij jezelf te komen: eenvoudige ademhalings- en lichaamsoefeningen, imaginatie, … om een eerste stap naar ontspanning te zetten. Hierbij krijg je ook tips om deze in te passen in je dagelijkse leven.

Daarna kan je liggend genieten van een klankbad. Laat je onderdompelen en meedrijven via de klanken en trilling van verschillende instrumenten en stem, en wordt “Effe gewoon zen"!

In het klankbad worden verschillende instrumenten bespeeld: klankschalen, gong, regenbuis, belletjes, ocean drum, fluit, shruti, kalimba, stemvorken, … en de stem. De instrumenten worden bespeeld rond en over je heen terwijl je neerligt.

Je hoeft hier geen enkele specifieke achtergrond voor te hebben, enkel de intentie om een moment voor jezelf te nemen!

Meebrengen: Deken, eventueel kussen. Draag best gemakkelijke kledij. Matjes zijn aanwezig.

Inschrijving nodig wegens beperkt aantal plaatsen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Vlinderklanken