Overslaan en naar de inhoud gaan
 

"Roeptoeters & Blaaskaken" Gastvoorstelling Laros & De Jong Beeldmakerij (2-6j)

Waar

De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 6.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 1.2

Basistarief: 6,00 €; Vowassenen: 7,00 €; Knipkaart voor kinderen voor 5 voorstellingen of 5 kinderen: 24,00 €
Lang, lang, laaaaaang geleden was er een kleine jongen die graag groot, groter, ‘groots’ wilde zijn. met grote mensen-praatjes, grote mensen-spierballen en grote mensen-dingen! Centraal staat een op hol geslagen smartphone die zich opwerpt als orakel en de peuter Herakles die alle taken uitvoert die hem worden opgeworpen. maar brengt het orakel hem wel wat hij echt wil? of weet het ding ...
2+
Lang, lang, laaaaaang geleden was er een kleine jongen die graag groot, groter, ‘groots’ wilde zijn. met grote mensen-praatjes, grote mensen-spierballen en grote mensen-dingen!

Centraal staat een op hol geslagen smartphone die zich opwerpt als orakel en de peuter Herakles die alle taken uitvoert die hem worden opgeworpen. maar brengt het orakel hem wel wat hij echt wil? of weet het ding eigenlijk van toeten noch blazen en maakt zijn eigen fantasiewereld hem grootser dan hij ooit had gedacht?

Herakles danst, springt en swingt zich een weg door zijn fantasiewereld om er uiteindelijk één mee te worden wars van al het volwassenen gekakel en het ge-orakel.

Roeptoeters & blaaskaken is een vrolijke en visueel oogstrelende multimediale voorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en hun begeleiders. Met zowel analoog als digitaal poppenspel. Een poppenspeler op het podium en een speler achter zijn laptop, die de projecties live kan manipuleren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Figurentheater Propop

Reservaties

Bestel tickets
http://www.propop.be