Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Senne Guns - Opus 3

Waar

GC De Wouwer
Kloosterstraat 4, 2380 Ravels

Wanneer

za 10 oktober 2020 om 20:00

Prijs

€ 15.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 3.0

Basistarief: 15,00 €; abonnee/groepen: 13,50 €; student/-20: 7,50 €
Opus 3 is de titel van een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in gods-naam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de ka-mer bijeen krijste? Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme waren 25 ...
Opus 3 is de titel van een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in gods-naam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de ka-mer bijeen krijste?

Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme waren 25 minuten uit Opus 3 goed voor de finale op het prestigieuze Leids Cabaretfestival 2019. De jury prees hem als volgt: “Een echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteunt met fabuleus pianospel. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.”

De Morgen (****): “Kleine verhalen, licht absurd, afgewisseld met soms wat weemoedige melancholische nummers, op z’n best als hij achter z’n piano zit en er op los lult. Cabaret dus, zoals je het in Vlaanderen niet zo vaak ziet.”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

GC De Wouwer

Reservaties

www.dewouwer.be
Telefoon: 014 65 48 65