Overslaan en naar de inhoud gaan
 

SLAK en CABRÓN - livestreaming Stemming

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

za 03 april 2021 om 20:15

Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Twee stemmen lezen voor. Muziek is hun tegenspeler. Klassieke werken van Franz Liszt en Beethoven maar ook nieuw gecomponeerde muziek. 'Stemming' is een puur verhaal dat je auditief meeneemt van de eerste tot de laatste zin. Voor deze episode van het Festival of Loss (Artist in Residence de Warande) slaat SLAK de handen in elkaar met CABRÓN. Tune in op deze streamingsessie en luister naar ...
Twee stemmen lezen voor. Muziek is hun tegenspeler. Klassieke werken van Franz Liszt en Beethoven maar ook nieuw gecomponeerde muziek. 'Stemming' is een puur verhaal dat je auditief meeneemt van de eerste tot de laatste zin.

Voor deze episode van het Festival of Loss (Artist in Residence de Warande) slaat SLAK de handen in elkaar met CABRÓN. Tune in op deze streamingsessie en luister naar 'Stemming', een vertelling over rouw en liefde. Over loslaten en weer toelaten. Een man verliest zijn vrouw en komt op een bizarre manier in contact met een jonge vrouwelijke pianostemmer. Wat begint als de zoektocht naar de perfecte klank van een instrument gaat over in een oefening in loslaten. Een wankel evenwicht tussen verliefdheid en verdriet bepaalt de maat van het verhaal, al is humor gelukkig nooit ver weg.

In het najaar van 2021 maken SLAK en CABRÓN een podcast die te horen zal zijn op verschillende streamingplatformen. Als aanloop hiernaartoe brengen ze nu al, speciaal voor het Festival of Loss, een live versie van deze podcast.

credits
tekst en regie: Margot De Ley
stemmen: Mathijs F Scheepers en Alejandra Theus
piano: Elisabeth De Loore
audio: Adriaan Severins
camera: Jeroen Broeckx
coaching stemmen: Tim Clement
productie: Sam Cunningham & SLAK

met ondersteuning van cultuurhuis de Warande

Bron: UiTinVlaanderen.be