Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Sportpiekuurtje 1ste graad - april 2019

Waar

sportpark De Hoogt
De Hoogt , 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

tot

Prijs

€ 25.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 5.0

Basistarief: 25,00 €
Het sportpiekuurtje voor de eerste graad is al spelend de basisvaardigheden leren. Hiermee bedoelen we lopen, springen, werpen, klimmen, vallen, rollen,… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De tweede en derde graad gaan uiteraard al een stapje verder; hier leren we al gerichte bewegingen uit de verschillende sporten en een heel klein beetje de opstart van initiatie van volleybal, basket- en ...
6+
Het sportpiekuurtje voor de eerste graad is al spelend de basisvaardigheden leren. Hiermee bedoelen we lopen, springen, werpen, klimmen, vallen, rollen,… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De tweede en derde graad gaan uiteraard al een stapje verder; hier leren we al gerichte bewegingen uit de verschillende sporten en een heel klein beetje de opstart van initiatie van volleybal, basket- en handbal, badminton enz.

Als je wil kan je ook vanuit de school mee met de sportbus, die je na schooltijd oppikt en naar sportpark de Hoogt brengt. Je ouders kunnen je dan om 17.30u komen halen in de sporthal. Als dat geen sportluxe is!

Bron: UiTinVlaanderen.be