Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Stoomboot | Solo

Waar

Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 12.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 2.4

Basistarief: 12,00 €; abonnement: 10,00 €; jongeren: 8,00 €
Het gaat ontzettend hard voor Niels Boutsen, alias Stoomboot. Hij won in 2011 de Nekka-kleinkunstwedstrijd en stond op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo. Hij is intussen vijf jaar onderweg en vindt moeiteloos zijn plaats in het hedendaagse kleinkunstlandschap. ‘Zwarte Doos’ is het derde album van Boutsen, met ondermeer een blik op de wereld na Trump en de ...
Het gaat ontzettend hard voor Niels Boutsen, alias Stoomboot. Hij won in 2011 de Nekka-kleinkunstwedstrijd en stond op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo. Hij is intussen vijf jaar onderweg en vindt moeiteloos zijn plaats in het hedendaagse kleinkunstlandschap.
‘Zwarte Doos’ is het derde album van Boutsen, met ondermeer een blik op de wereld na Trump en de Brexit, een ode aan de plek waar hij als student sliep, het verhaal van zijn vader en een aantal liefdesbetuigingen aan de vrouw die hij wél kon krijgen.
Live opent de ‘Zwarte Doos’ zich op meesterlijke wijze. De liedjes borrelen op en komen binnen bij wie het genot van het luisteren graag koestert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Cultuurpromotie vzw

Reservaties

www.djoelen.be