Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Tentoonstelling | Gust Gysen | Afgelast

Waar

Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine
Kerkstraat 46, 2360 Oud-Turnhout

Wanneer

tot

Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Omwille van de corona maatregelen werd deze activiteit afgelast. Gust Gysen stamt uit een kunstenaarsfamilie. (Sur)realisme, portretten en karikaturen zijn onderwerp van zijn gedetailleerde tekeningen en schilderijen. Zijn werken zijn vaak humoristisch en vragen de aandacht van de toeschouwer om hen te ontrafelen. Tijdens je bezoek aan de expo geeft de kunstenaar graag een toelichting. Gust ...
Omwille van de corona maatregelen werd deze activiteit afgelast.

Gust Gysen stamt uit een kunstenaarsfamilie. (Sur)realisme, portretten en karikaturen zijn onderwerp van zijn gedetailleerde tekeningen en schilderijen. Zijn werken zijn vaak humoristisch en vragen de aandacht van de toeschouwer om hen te ontrafelen. Tijdens je bezoek aan de expo geeft de kunstenaar graag een toelichting.

Gust Gysen participeerde meermaals aan het “Internationaal Cartoonfestival te Knokke-Heist” en werd zelfs twee keer genomineerd. Lange tijd was hij lid van Kunstkring Gagel. Met deze expo wil hij nog éénmaal zijn werken tonen aan het grote publiek, inclusief de jongere kunstliefhebbers.

Bron: UiTinVlaanderen.be