Overslaan en naar de inhoud gaan
 

The Wetsuitman (4-6 SO)

Waar

Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 7.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 1.4

Basistarief: 7,00 €
‘The Wetsuitman’ is een zinderende voorstelling die grenzen doorbreekt, je op het puntje van je stoel laat zitten en je meeneemt naar waar je niet verwacht. Waargebeurd: in 2014 vindt een man een duikerspak tussen de rotsen van Noorwegen. Er steken botten uit de zwemvliezen. De politie komt erbij, afdeling vermiste personen. Niemand kan uitvissen wie het lijk is. Tot de politie telefoon krijgt ...
‘The Wetsuitman’ is een zinderende voorstelling die grenzen doorbreekt, je op het puntje van je stoel laat zitten en je meeneemt naar waar je niet verwacht.

Waargebeurd: in 2014 vindt een man een duikerspak tussen de rotsen van Noorwegen. Er steken botten uit de zwemvliezen. De politie komt erbij, afdeling vermiste personen. Niemand kan uitvissen wie het lijk is. Tot de politie telefoon krijgt van collega’s uit Nederland. Ook zij vonden een skelet in een wetsuit. Hier begint ‘The Wetsuitman’, een spannende voorstelling die start als detective, maar al snel onverwachte wendingen neemt.
 

Schrijver en regisseur Freek Mariën (winnaar Taalunie Toneelschrijfprijs 2015) oogstte eerder veel lof en spreekt nu met zijn straffe verbeelding een jongerenpubliek aan. Samen met een stevige cast van veelzijdige spelers-makers speelt hij met de grenzen van genres en met jouw verwachtingen, veronderstellingen en vooroordelen. Niets is wat het lijkt. Maar oordeel vooral zelf.

 

Prijzen

prijs secundair/hoger: 7 euro
prijs vrijetijdspas: 1 euro


duur: nog niet bekend

educatie: nog niet bekend

Reservaties

Bestel tickets