Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Turnhout by Night

Waar

Campus Boomgaard
Boomgaardplein , 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 2.0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: 0.4

Basistarief: 2,00 €; Leden Pasar: 1,50 €; Kinderen -12 jaar: 0,00 €
Doe op zaterdag 18 januari mee aan de twaalfde editie van Turnhout by Night. Deze belevingsvolle winterwandeling loodst je door Turnhout en brengt je op plekken waar je niet eerder bent geweest. De animatie en de verlichting zorgen voor verrassingen onderweg. Je kiest voor een stadsroute van 8,5 kilometer of voor een lange route van 18 kilometer die je naar het Looy brengt. Beide trajecten ...
Doe op zaterdag 18 januari mee aan de twaalfde editie van Turnhout by Night. Deze belevingsvolle winterwandeling loodst je door Turnhout en brengt je op plekken waar je niet eerder bent geweest. De animatie en de verlichting zorgen voor verrassingen onderweg.

Je kiest voor een stadsroute van 8,5 kilometer of voor een lange route van 18 kilometer die je naar het Looy brengt. Beide trajecten zijn volledige bewegwijzerd en bij inschrijving krijg je een plannetje mee. De stadsroute is buggy- en rolstoeltoegankelijk. Op locaties waar de passage moeilijker is, is er altijd een bewegwijzerd alternatief. Voor de lange route voorzie je best aangepast schoeisel en breng je een zaklamp mee, want die weg is niet verlicht.

Schrijf op voorhand in
Inschrijven op voorhand kan zowel individueel als in groep. Je doet dit online via www.uitinturnhout.be/tickets of aan de balie van Toerisme & UiT. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk van 14 tot 22 uur op Campus Boomgaard of van 9.30 uur tot 22 uur bij Toerisme & UiT. De wandeling starten kan wel pas vanaf 14 uur.

Wie zich op voorhand ingeschreven heeft, kan op vijf verschillende locaties starten. Je kiest dus de plaats die voor jou het beste uitkomt en vertrekt daar tussen 14 en 22 uur.
- Campus Boomgaard, Boomgaardstraat 56
- Toerisme & UiT, Grote Markt 44
- Taxandriamuseum, Begijnenstraat 28
- de Warande, Warandestraat 42
- Theater Stap, Brugstraat 55

Deelnemers worden onderweg gecontroleerd.

Animatie
Onderweg kom je vanaf 17 uur heel wat pop-upanimatie tegen tegen zoals concerten, dans, theater ... Op vaste tijdstippen vinden er optredens plaats. Bij inschrijving krijg je een animatieschema mee.

Verlichting
Geen sfeervolle winterwandeling zonder de juiste verlichting. Op heel wat plaatsen zullen kaarsen en eindejaars- en accentverlichting voor de juiste toon zorgen. Enkel locaties worden zelfs nog extra uitgelicht. Ontdek onderweg welke bijzondere plekken dat zijn en laat je vooral verrassen aan het kasteel.

Samenwerking Thomas More
De studenten van de sportunit Thomas More organiseren voor kinderen tussen vier en veertien jaar een aangepaste route met animatie.

Eten & drinken
Een lekker hapje en drankje zullen niet ontbreken op de stadsroute. Op verschillende plaatsen op het traject kom je drank- en eetstandjes tegen. Maar je bent natuurlijk ook welkom in het Turnhout by Night-café in Campus Boomgaard. Daar kun je van 14 tot 24 uur terecht.

Bron: UiTinVlaanderen.be