UiTPAS Kempen breidt uit

29
maart
2021

Vanaf 1 mei 2021 sluit Lille aan bij UiTPAS Kempen. 

Met UiTPAS Kempen willen we meer mensen laten deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten.  Dit doen we met behulp van een “UiTPAS Kempen spaarkaart”. 

Iedereen (onafhankelijk van de gemeente waar men woont) kan een UiTPAS spaarkaart kopen voor een éénmalige bijdrage van 5€.  Met deze UiTPAS kan men puntjes sparen bij UiTPASpartners in alle UiTPASregio’s.  Deze punten kunnen nadien weer ingeruild worden tegen voordelen die de partners aanbieden.  
Bij aankoop van de UiTPAS staan er ook al een aantal welkomstvoordelen op die men direct (dus zonder dat er puntjes gespaard moeten worden) kan ophalen.  Met deze versie krijgen pashouders géén korting bij UiTPASactiviteiten, er kunnen enkel punten gespaard worden.

Voor sommige mensen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart, maar is het ook een kortingskaart.  Inwoners van Beerse, Oud Turnhout, Ravels, Turnhout en Vosselaar  die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, kunnen gratis een UiTPAS Kempen spaar- en kortingskaart krijgen, ook “UiTPAS met kansentarief” genoemd. Vanaf 1 mei 2021 sluit ook Lille aan bij UiTPAS Kempen.  Dit wil zeggen dat ook de inwoners uit die gemeenten die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds, vanaf dan een gratis UiTPAS kortingskaart kunnen kijgen.
Behalve puntjes sparen en inwisselen, kunnen deze kaarthouders aan UiTPASactiviteiten deelnemen tegen “kansentarief”.  Dit wil zeggen dat ze slechts 20% van de ticketprijs betalen.  
In tegenstelling tot het punten sparen, wat in alle UiTPASregio’s kan, krijg je de korting enkel in de eigen regio (enkel in de UiTPAS Kempen-regio dus en niet bv bij UiTPAS Gent).

Hier vind je waar je voor jouw UiTPAS Kempen terecht kan.