Wedstrijd: duo-ticket Gili | Raar, hè?! (try-out)

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken, ... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. De negende zaalshow van comedian-mentalist Gili gaat een speciale worden. Na 40 jaar carrière gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. Wie denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd:
“Raar, hè?!”

 

Wij vinden het in ieder geval niet 'raar' dat je hier ook wil bijzijn! Vul nu de wedstrijdvraag in en waag je kans. Er zijn twee duo-tickets te winnen voor de voorstelling op 30 september in OC De Djoelen, Oud-Turnhout

 

Meer informatie over de voorstelling vind je hier.

 

Wedstrijdreglement:

Je kan verschillende keren deelnemen (5 punten per deelname). Hierdoor verhoog je jouw winstkansen maar je kan slechts één duoticket winnen.

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

  • Neem je UiTPAS Kempen alvast bij de hand. Je hebt het nummer nodig dat op de achterkant staat. Enkel als je UiTPAS nog geldig is en je voldoende punten hebt om om te ruilen, kan je deelnemen.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier volledig in uiterlijk op zondag 24 september 2023.
  • De winnaars verwittigen we op maandag 25 september 2023 (kijk zeker in je spam).

De velden met een * zijn verplichte velden.
Door deel te nemen aanvaard je het wedstrijdreglement.