Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Wie Wat Waar

Ga in december met je UiTPAS schaatsen op het Wintersalon!

Ook dit jaar kun je met jouw UiTPAS Kempen terecht op het Wintersalon. Zowel de houders van een UiTPAS-spaarkaart als die van een UiTPAS-kortingskaart doen er hun voordeel. Maar ook nieuwe UiTPAS-leden worden beloond. Reden te meer om je te wagen aan een ritje op het ijs. 

  • Koop je tussen 14 en 31 december een UiTPAS Kempen, dan krijg je er een schaatsbeurt voor maar twee euro* als welkomstvoordeel bij.
  • Heb je een UiTPAS-spaarkaart, dan kun je tijdens het Wintersalon in ruil voor tien UiTPAS-punten schaatsen voor maar twee euro*. Tijdens de hele periode van Winter in Turnhout kun je maximaal drie keer gebruik maken van dat omruilvoordeel.
  • Met de UiTPAS-kortingskaart kun je maximaal drie keer gaan schaatsen aan kansentarief.  

Je kunt de UiTPAS schaatstickets alleen kopen bij Toerisme & UiT op de Grote Markt. Ticketverkoop start op woensdag 12 december. 

  • Toerisme & UiT is geopend op weekdagen van 9 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 14 uur.
  • Zondagen 16 en 23 december is het Toerismehuis extra geopend van 13 tot 17 uur.
  • Op maandag 24 en 31 december is Toerisme & UiT geopend van 9 tot 12.30 uur.
  • Toerisme & UiT is gesloten op dinsdag 25 en woensdag 26 december. 

 * zolang de voorraad strekt

 

Hier vind je het overzicht van onze partners.  Ga je naar een activiteit die zij organiseren?  Laat dan zeker jouw UiTPAS zien aan de kassa.  Misschien kan je profiteren van een UiTPASvoordeel!

In onze regio UiTPAS Kempen kan je jouw gespaarde punten inwisselen voor deze omruilvoordelen.  Heb je al een UiTPAS?  Check dan of deze welkomstvoordelen nog voor jou beschikbaar zijn.  Hou ook zeker de omruilvoordelen van de andere Vlaamse UiTPASregio's in de gaten.  Je kan de  jouw UiTPAS Kempen-punten namelijk ook bij hen inwisselen. 

Wanneer je jouw UiTPAS registreert, zie je al jouw persoonlijke voordelen netjes op een rijtje op de voordelen-pagina.