UiTPAS Kempen

Welkom bij UiTPAS Kempen, de spaar- en voordeelkaart voor iedereen. Met UiTPAS kan jij genieten van een wereld vol vrije tijd. Geniet van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten en dat met leuke voordelen. Spaar punten tijdens jouw deelname en ruil ze om! Ontdek de Kempense vrije tijd en beleef meer met UiTPAS Kempen.

/

  • Spaar punten bij elke deelname aan vrije tijd
  • Profiteer van exclusieve kortingen en beloningen
  • Ontvang leuke welkomstvoordelen
  • Heb je het financieel moeilijk? Voor jou is er de UiTPAS spaar- en kortingskaart met 80% korting

UiTPAS is jouw spaar- en voordeelkaart voor unieke vrije tijd. Haal jouw UiTPAS bij één van onze verkooppunten en start jouw UiTPAS-avontuur meteen. Geniet met jouw persoonlijke UiTPAS van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Spaar een punt bij deelname en ruil ze weer om voor allerlei voordelen en kortingen. Ontdek de UiTPAS voor jou:


Ga met UiTPAS aan de slag! Je vindt alles terug wat jij nodig hebt als UiTPAS-aanbieder om aan de slag te gaan met UiTPAS. Zo zorgen we er samen voor dat vrije tijd toegankelijk is voor iedereen.

UiTPAS Kempen bestaat uit 21 gemeenten. Klik op de kaart en verken elke gemeente in onze UiTPAS Kempen-regio en ontdek onze verkooppunten, activiteiten en partners bij jou in de buurt. 

Benieuwd naar de volledige regio? Navigeer door al onze verkooppunten, activiteiten en partners:

Ontdek de UiTPAS app

Met de UiTPAS-app heb jij altijd je UiTPAS op zak, scroll je op elk moment doorheen de voordelen én ben je op de hoogte van jouw puntensaldo! Heb jij de
Lees meer