UiTPAS-voordelen

Met jouw gespaarde punten scoor je geweldige voordelen! Geniet van welkomst- en omruilvoordelen zoals tickets voor voorstellingen, gratis zwem- en minigolf beurten of een heerlijke koffie! Of wat denk je van je kans te wagen bij één van onze wedstrijden? Hieronder ontdek je er alles over!


Je UiTPAS op zak? Geweldig! Bij de aankoop van je UiTPAS wachten er al direct een aantal welkomstvoordelen op je, zonder dat je hiervoor punten moet sparen!

Pssst… bij het aanmaken van je UiTPAS ontvang je ook drie UiTPAS-punten! Zomaar, omdat we blij zijn dat je erbij bent. Kan je niet wachten om deze in te ruilen? Neem dan snel een kijkje verderop om de omruilvoordelen te ontdekken.

Met je UiTPAS kan je in alle UiTPAS-regio’s punten sparen, ben je al goed op weg? Dan kan je hieronder ontdekken voor welke voordelen je deze punten allemaal kan inruilen in UiTPAS Kempen. Je kan je punten ook omruilen in andere UiTPAS-regio’s in Vlaanderen en Brussel.

Weet je niet hoeveel punten je hebt om die leuke omruilvoordelen om te ruilen? Registreer dan je UiTPAS online, zo kun je altijd volgen hoeveel punten je hebt.

Mis dit culturele seizoen niet met UiTPAS Kempen! Verschillende UiTPAS-gemeenten bieden jou via UiTPAS-punten tickets of kortingen aan. We zijn met UiTPAS al samen naar voorstellingen geweest in De Djoelen, GC Hoogstraten, De Wouwer, CC ‘t Schaliken, CC De Werft en Cultuurcentrum Mol.

Klaar om je UiTPAS-geluk te beproeven?

In ruil voor UiTPAS-punten kun je ook deelnemen aan onze wedstrijden. Heb jij het geluk aan je zijde? Bekijk hieronder aan welke wedstrijden je kunt deelnemen en waag jouw kans op een gratis ticket.

Blijf altijd op de hoogte over onze nieuwe welkomst- en omruilvoordelen, de wedstrijden en andere acties via onze sociale media. Je kan ons volgen op Instagram en Facebook