Wat is UiTPAS?

UiTPAS is jouw persoonlijke spaarkaart voor vrije tijd. Spaar punten bij deelname aan UiTPAS-activiteiten en ruil ze om voor leuke voordelen en kortingen. Met UiTPAS spaar en ruil je punten in alle deelnemende gemeenten in Vlaanderen en Brussel. 

Heb je het financieel moeilijk? Dan is er de UiTPAS spaar- en kortingskaart. Daarmee krijg je automatisch 80% korting als je deelneemt aan activiteiten in onze regio UiTPAS Kempen.

Met de UiTPAS spaarkaart kan je bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten punten sparen. Verzamel genoeg punten voor leuke gadgets, kortingen, drankjes en exclusieve voordelen. Punten sparen en omruilen kan in heel UiTPAS Kempen en bij uitbreiding in alle UiTPAS-regio’s in Vlaanderen en Brussel. Jouw persoonlijke UiTPAS spaarkaart kost eenmalig 5 euro en is levenslang geldig.

Voor wie?

 • Iedereen

Waar haal ik deze UiTPAS?

Voor mensen die het financieel moeilijk hebben is de UiTPAS, naast een spaarkaart, ook een kortingskaart. Daarmee krijg je automatisch 80% korting als je deelneemt aan activiteiten bij onze partners in regio UiTPAS Kempen. Punten sparen en omruilen kan je in heel Vlaanderen en Brussel. De korting krijg je enkel bij partners van UiTPAS Kempen. Deze UiTPAS kan je gratis krijgen in jouw gemeente.

Voor wie?

 • Je bent inwoner van UiTPAS Kempen.
 • Je hebt recht op verhoogde tegemoetkoming of je bent in begeleiding bij het OCMW

Heb jij recht op de UiTPAS spaar- en kortingskaart? Ga naar een spaar- en kortingskaart verkooppunt en breng je identiteitskaart mee samen met één van deze documenten

 • Recent attest verhoogde tegemoetkoming (aanvragen bij ziekenfonds)
 • Een attest van het OCMW

Heb je geen attest, maar heb je het wel financieel moeilijk? Verblijf je in de bijzondere jeugdzorg of opvanginitiatief? Begeleidt het OCMW jou? Neem dan contact op met de sociale dienst van jouw gemeente. Zij bekijken of je recht hebt op de UiTPAS spaar- en kortingskaart.

UiTPAS in de hand? Ready, set, … ga er op UiT!

Ga er op UiT met jouw UiTPAS! Jouw UiTPAS is eenvoudig te gebruiken en opent de deuren naar een wereld vol vrijetijdsactiviteiten, voordelen en kortingen. Ontdek hoe jij jouw UiTPAS kan gebruiken:


 • Koop je UiTPAS: Ga naar een verkooppunt in jouw gemeente en koop jouw persoonlijke UiTPAS voor slechts 5 euro, deze UiTPAS is levenslang geldig. Heb je het financieel moeilijk? Dan heb je mogelijk recht op de UiTPAS spaar- en kortingskaart. Deze UiTPAS is gratis en vraag je aan in je eigen gemeente. 

  Goed nieuws! Bij het aanmaken van jouw UiTPAS krijg je meteen 3 punten en een heleboel welkomstvoordelen.
 • Spaar punten: Deelname aan vrije tijd is de sleutel tot het sparen van UiTPAS-punten. Bij elke deelname kan je punten sparen door je kaart tegen de UiTPAS-zuil ter plaatse te houden of door met je smartphone de QR-code te scannen.
 • Ruil punten: Eenmaal punten verzameld, kan je deze inruilen voor beloningen en kortingen bij de deelnemende partners. Zo geniet je van extra voordelen bij jouw favoriete activiteiten.
 • Registreer je UiTPAS: Wil jij op de hoogte blijven van UiTPAS? Mails krijgen met leuke voordelen op basis van jouw aantal punten? Jouw persoonlijk puntensaldo elk moment raadplegen? Registreer dan nu jouw persoonlijke UiTPAS online
 • Download de app: Je hebt jouw UiTPAS altijd op zak met de UiTPAS-app! Loop nooit een voordeel mis doordat je op elk moment kan scrollen door de voordelen.

UiTPAS-voordelen

Met jouw gespaarde punten scoor je geweldige voordelen! Geniet van welkomst- en omruilvoordelen zoals tickets voor voorstellingen, gratis zwem- en minigolf beurten of een heerlijke koffie! Of wat denk je van je kans te wagen bij één van onze wedstrijden? Hieronder ontdek je er alles over!