Overslaan en naar de inhoud gaan
 

FAQ

Wie kan de UiTPAS gebruiken?

Iedereen kan de UiTPAS Kempen gebruiken. Ook mensen die niet in Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout en Vosselaar wonen kunnen een UiTPAS Kempen kopen.

Waar kan ik de UiTPAS kopen?

Op verschillende locaties in Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout en Vosselaar. Alle verkooppunten vind je hier terug.

Hoeveel kost de UiTPAS?

Een UiTPAS Kempen kost standaard €5. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming, en woon je in Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar, dan is de UiTPAS Kempen gratis. De UiTPAS geldt hier ook als kortingskaart. Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact op met het OCMW van jouw gemeente. Het is ook mogelijk om je UiTPAS te upgraden voor andere UiTPASregio’s. Je betaalt dan een klein bedrag om van de welkomstvoordelen te kunnen krijgen. Punten sparen en omruilen kan je sowieso met je UiTPAS. Daarvoor betaal je niets extra.

Wat kan ik doen met de UiTPAS?

Telkens wanneer je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit van een UiTPASpartner in één van de deelnemende gemeentes, kan je een UiTpunt sparen. Als je voldoende punten verzameld hebt, kan je die omruilen tegen leuke voordelen. Een overzicht van alle spaarplaatsen en voordelen vind je hier.

Hoe kan ik punten sparen?

Je spaart punten door jouw UiTPAS enkele seconden tegen de UiTPAS-apparatuur te houden. Dit kan een UiTPASzuil zijn, maar ook bv. een kleine scanner of een gsm. Toon je UiTPAS aan de balie of inkom van de
activiteit als er geen UiTPASapparatuur te zien is.

Waar kan ik zien hoeveel punten ik al verzameld heb?

Maak een online profiel (=UiTiD account) aan via www.uitpaskempen.be. Daarna kan je inloggen en jouw puntensaldo en historiek bekijken.

Wat als de UiTiD al gekoppeld is aan mijn UiTPAS?

Het is mogelijk dat iemand anders jouw UiTPASnummer of e-mailadres (bv. voor leden van hetzelfde gezin) gebruikt heeft voor de aanmaak van een online account. Indien dit het geval is, neem je best contact op via info@uitpaskempen.be.