Waarom meedoen?

Ken je UiTPAS Kempen al? Elke organisatie die vrijetijdsactiviteiten aanbiedt en zich binnen één van onze deelnemende gemeenten bevindt kan zich aansluiten!

 

UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Met de UiTPAS kunnen er punten verzameld worden bij deelname aan cultuur-, sport- of jeugdactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezoeken van musea, deelnemen aan een sport of een toneelvoorstelling bezichtigen. Mensen met een UiTPAS kunnen de geruilde punten inwisselen voor beloningen en kortingen. Dit kan binnen de regio van UiTPAS Kempen maar ook in andere regio’s. 

 

Voor mensen die het financieel moeilijk hebben is de UiTPAS, naast een spaarkaart, ook een kortingskaart. Daarmee krijgen zij automatisch 80% korting als er wordt deelgenomen aan activiteiten bij onze partners in de regio UiTPAS Kempen. Hun kaart ziet er helemaal hetzelfde uit, alleen kunnen ze naast punten sparen en omruilen ook aan een voordelig tarief deelnemen. 

 

Redenen voor jouw organisatie om deel te nemen op een rijtje? 

  • Je zet je in voor vrijetijdsparticipatie voor iedereen. Een groot deel van onze bevolking beschikt niet over de middelen om aan vrije tijd- en sportactiviteiten deel te nemen. Je promoot het vrijetijdsleven en verlaagt de financiële drempel voor mensen in armoede. 

  • Bereik een nieuw en divers publiek.

  • Profiteer van onze UiT-communicatiekanalen. 

  • Gemakkelijk technisch systeem en automatische financiële afhandeling van de tussenkomsten. 

  • Een simpele oplossing voor ledenkaarten, abonnementen, tienbeurtenkaarten ect. 

  • Je maakt deel uit van één van de meer dan 500 partners van UiTPAS Kempen en 4000 partners in Vlaanderen! 

 

Een belangrijk uitgangspunt van UiTPAS is het kansentarief voor mensen in armoede. We kunnen activiteiten aan een voordelig tarief aanbieden aan deze doelgroep door onze samenwerking met de deelnemende gemeenten en onze fantastische partners. UiTPAS werkt met een solidaire kostenverdeling van 20-40-40. Mensen in armoede betalen 20% voor een ticket door hun UiTPAS te gebruiken. 40% van de kost wordt gedragen door de organisator en 40% door het gemeentebestuur van de UiTPAS-houder.

 

Twijfel je nog en ontdek je graag nog hoe andere partners de samenwerking ervaren? Neem gerust een kijkje tussen deze 15 getuigenissen van partners. Of kom al meer te weten over hoe onze systemen werken via de handige introductiefilmpjes

 

Zie je het zitten om samen met ons UiTPAS Kempen verder te laten groeien? Of heb je nog vragen over onze werking? Neem dan snel contact op met ons!